Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20

U15 EUROPEAN 15 17.07.22 1Αύριο Τετάρτη επιστρέφει από το Zagreb της Κροατίας η αθλήτρια των ακαδημιών της ελληνορωμαϊκής πάλης του Παναιτωλικού Δέσποινα Μαλεσιάδα, η οποία συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15, μετά και την 2η θέση που κατέκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στάθηκε άτυχη στην κλήρωση αφού κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ρουμανίας Hanna Orsolya SOVER. Η Αγρινιώτισσα αθλήτρια του Παναιτωλικού ξεκίνησε τον αγώνα της πολύ καλά με ψυχραιμία και σταθερά πατήματα πάνω στην παλαίστρα. Όμως από καθαρή απειρία και λόγω της διαφοράς στην ηλικία ένα μικρό λάθος έφερε την Δέσποινα σε δύσκολη θέση. Η Ρουμάνα το εκμεταλλεύτηκε και κέρδισε τον αγώνα στερώντας την δυνατότητα στην συνέχεια να διεκδικήσει η αθλήτριά μας ένα μετάλλιο με είσοδο στα repechage.

Διαβάστε περισσότερα...

EuropeanU15 Wrestling DespoinaMalesiada 15.07.22Για το Ζάγκρεμπ της Κροατίας αναχωρεί στις 15 Ιουλίου η Αγρινιώτισσα πρωταθλήτρια του Παναιτωλικού Μαλεσιάδα Δέσποινα ώστε να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης U15 που θα διεξαχθεί στις 15-17 Ιουλίου, μετά και την πρόσφατη επιτυχία της στους πανελλήνιους αγώνες όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Η Διοίκηση και όλη η οικογένεια του ερασιτέχνη Παναιτωλικού της εύχεται καλή επιτυχία !

 

Διαβάστε περισσότερα...

pali 2021 2022 enarksi

 

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ., τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, ανακοινώνει την έναρξη των ακαδημιών του την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021.

Τα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου μας απευθύνονται σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου με στόχο τη σύνδεση αυτών των ηλικιών με τον αθλητισμό και τη δημιουργία τμημάτων υποδομής.
Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στους προπονητές του Συλλόγου μας :

ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ ΠΑΛΗ : Γιάννης Θεοδωρόπουλος 6972765131
Γίνε και ‘συ μέλος της μεγαλύτερης αθλητικής οικογένειας της πόλης σου !
Το Δ.Σ. του
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα...

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook