Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20

Σκιαδάς Κώστας

Γεννήθηκε το 1982 στο Αγρίνιο και υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους παλαιστές της περιοχής μας στα 100 Kg της Ελληνορωμαϊκής πάλης.
Για περισσότερα από 10 χρόνια ήταν κοντά μας με συμμετοχές και χρυσά μετάλλια σε σχολικά πρωταθλήματα , διασυλλογικά τοπικά και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Με μετάλλια στα πρωταθλήματα παμπαίδων , παίδων , εφήβων και ανδρών της Ελληνορωμαϊκής πάλης ο Σκιαδάς βοήθησε σε δύσκολες στιγμές και κάτω από πολύ σκληρές συνθήκες στο να εδραιωθεί και να διαδοθεί το άθλημα της πάλης στο Αγρίνιο.
Υπήρξε ο πρώτος αθλητής μας που κλήθηκε στην Εθνική ομάδα με προπονητή τον μεγάλο Ουκρανό προπονητή των Ολυμπιονικών Σαπούνωφ για να εκπροσωπίσει την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων στο Γιοχάνεσμπουργκ.
Ο Σκιαδάς ήταν ο αθλητής που τιμήθηκε και μας τίμησε με την παρουσία του δείχνοντας τεράστιο ήθος και αγωνιστικότητα.
Τύγχανε και τυγχάνει τον σεβασμό και την αγάπη όλων των ανθρώπων , συναθλητών , αντιπάλων , προπονητών από όλη την Ελλάδα , όλων όσων τον είδαν να αγωνίζεται.
Ενώ όλοι περιμέναμε ότι θα συνέχιζε να ασχολείται με την πάλη από άλλο πόστο από αυτό του αθλητή , αυτό δεν τον τράβηξε φαίνεται και σήμερα επαγγελματικά δραστηριοποιείται στην πόλη μας με την εργολαβία διάφορων κατασκευών.
Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι καλά και να τα καταφέρνει τό ίδιο καλά στην ζωή του όπως στην πάλη. Αλλωστε η ζωή είναι αδιάκοποι αγώνες και ό Κώστας ξέρει καλά να αγωνίζεται . . .


 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook