Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20

Σταμούλης Σωτήρης

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1985 και από μικρή ηλικία αγάπησε την Ελληνορωμαϊκή πάλη και ασχολήθηκε μαζί της. Σε περιόδους πολύ δύσκολες για το άθλημά μας στο Αγρίνιο ( ούτε φόρμα δεν είχαν να φορέσουν οι αθλητές μας )εχυσε κιλά ιδρώτα στις προπονήσεις κυρίως στην προετοιμασία του με τον Σκιαδά.

H επιμονή και υπομονή αλλά και η αγωνιστηκότητα που επέδειξε τον οδήγησαν να κατακτήσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα σχολείων στα 2002 και να εισαχθεί στην Γυμναστική Ακαδημία χωρίς εξετάσεις.
Πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθήνας είχε την τύχη να έχει ως Πανεπιστημιακό δάσκαλο τον κ. Κόλλια έναν από τους αξιολογότερους θεωρητικούς τους αθληματος με σπουδές στην Ρωσία. Ο Σωτήρης συμμετείχε στις δραστηριότητες της ομάδας μας σέ τοπικό αλλά και Πανελλήνιο επίπεδο κατακτώντας πολλά μετάλλια και αξιόλογες επιδόσεις στα 84kg αλλα και στα 96kg της Ελληνορωμαϊκής πάλης .
Σήμερα αφού έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα ασχολούμενος με την ειδική αγωγή.
Ο Σωτήρης Σταμούλης ήταν ο αθλητής που έδειξε τον δρόμο κάνοντας την αρχή ώστε να εισαχθούν και άλλοι Αγρινιώτες παλαιστές στα ΤΕΦΑΑ ακολουθώντας το παράδειγμά του


 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook