Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20

Προπόνηση των κοριτσιών του βόλευ του Παναιτωλικού με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Βασίλη Θεοδωράκη

Την Πέμπτη 15/02 στο ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ "ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ" πραγματοποιήθηκε συγκεντρωτική προπόνηση κοριτσιών του τμήματος βόλευ υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Προπονητή Βασίλη Θεοδωράκη, με σκοπό την επιλογή των αθλητριών που θα στελεχώσουν την νέα Εθνική Παγκορασίδων.

Διαβάστε περισσότερα...

1η συνάντηση σήμερα 30 Αυγούστου για τις ακαδημίες βόλευ του Παναιτωλικού

Ενόψει της έναρξης των ακαδημιών του συλλόγου μας, σήμερα 30 Αυγούστου, στα ανοικτά γήπεδα βόλευ του ΔΑΚ Αγρινίου "Μιχάλης Κούσης", θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των αθλητών και αθλητριών των τμημάτων βόλεϋ του συλλόγου μας, ώστε να καθοριστεί το νέο πρόγραμμα προπονήσεων. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι έφοροι του τμήματος πετοσφαίρισης προσκαλούν τους αθλητές και τις αθλήτριες που επιθυμούν να ενταχθούν στην μεγάλη οικογένεια του Παναιτωλικού και να γνωρίσουν το άθλημα της πετοσφαίρισης, να παρευρεθούν στη συνάντηση. (19:00μ.μ. αθλητές-τριες δημοτικού και στις 20:00 αναπτυξιακά (άνω των 12 ετών). 

Προπονητές - Πληροφορίες :

Γιώργος Ασημακούλας Τηλ.:6972331669 (άνω των 12 ετών αγόρια -κορίτσια)

Αφροδίτη Περιβόλα Τηλ.: 6973748689 & Πανωραία Γιωτοπούλου Τηλ.: 6936632675 (τμήματα αρχαρίων και έως 12 ετών, αγόρια -κορίτσια)

Διαβάστε περισσότερα...

Φιλικοί αγώνες με την ΓΕΑ και τον Λέοντα Μεσολογγίου για τις ακαδημίες βόλευ του Παναιτωλικού (φωτο)

Το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαϊου διεξήχθησαν οι δύο φιλικοί αγώνες των ακαδημιών βόλευ του Παναιτωλικού με τον Λέοντα Μεσολογγίου και την Γ.Ε. Αγρινίου, αντίστοιχα. Σε άψογο κλίμα συνεργασίας μεταξύ των προπονητών του συλλόγου μας Γιώργου Ασημακούλα, Αφροδίτης Περιβόλα και Πανωραίας Γιωτοπούλου και των προπονητών του Λέοντα Μεσολογγίου Λάμπρου Λιάπη και Τάσου Σκαρμούτσου και της ΓΕ Αγρινίου Γιώτας Κωνσταντινίδη, οι άθλητές και αθλήτριες των τριών συλλόγων είχαν τη δυνατότητα να αποκομίσουν

Διαβάστε περισσότερα...

Λήξη σεζόν για τις ακαδημίες βόλευ του Παναιτωλικού

IMG 8783Μία ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της για τις ακαδημίες πετοσφαίρισης του συλλόγου μας. Η Διοίκηση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού ευχαριστεί τα παιδιά και τις οικογένειές τους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο σύλλογο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε

Διαβάστε περισσότερα...

Ακαδημίες Βόλευ 2021-2022

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ., τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, ανακοινώνει την έναρξη των ακαδημιών του την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021.
Τα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου μας απευθύνονται σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου με στόχο τη σύνδεση αυτών των ηλικιών με τον αθλητισμό και τη δημιουργία τμημάτων υποδομής.
Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στους προπονητές του Συλλόγου μας :

Γιώργος Ασημακούλας 6972331669 (Νεάνιδες/Κορασίδες/Παγκορασίδες)

 

Αφροδίτη Περιβόλα 6973748689 (6-12ετών)

 

Γίνε και ‘συ μέλος της μεγαλύτερης αθλητικής οικογένειας της πόλης σου !

Το Δ.Σ. του
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα...

«Το μίνι βόλεϋ είναι παιχνίδι και ως τέτοιο είναι πηγή ζωής για τα παιδιά»

Το μίνι βόλεϋ αναφέρεται στα παιδιά του Δημοτικού σχολείου. Η ηλικία αυτή των παιδιών, όπως διδάσκει η επιστήμη της ψυχολογίας και η επιστήμη της παιδαγωγικής είναι η πιο ενδεδειγμένη για φυσικές, νοητικές, κινητικές και κοινωνικές προσαρμογές και έτσι ανάλογα με τις ικανότητες των παιδιών μπορούμε να προχωρούμε.

Διαβάστε περισσότερα...

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook