Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20
21 Φεβρουαρίου 2019

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Κ.Κ.Ε. Δ. Κουτσούμπα στον Παναιτωλικό Γ.Φ.Σ.

Με αφορμή την επίσκεψή του στο Αγρίνιο ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη Παναιτωλικού και της ΠΑΕ Παναιτωλικός στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

 

Τον υποδέχτηκαν εκ μέρους του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού ο πρόεδρος Παναγιώτης Στεργίου και ο Γενικός Γραμματέας Ηλίας Τσιάντης και εκ μέρους της ΠΑΕ Παναιτωλικός ο πρόεδρος Γεράσιμος Μπελεβώνης, ο αντιπρόεδρος Θωμάς Σπύρου και το μέλος Γιώργος Σωτηρόπουλος

Στη συνάντηση παρευρέθηκε κλιμάκιο του Κ.Κ.Ε. με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νικόλαο Μωραϊτη, τον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου Τίμο Παπανικολάου, συνοδευόμενο από τον πρώην διεθνή διαιτητή FIFA ποδοσφαίρου Βασίλειο Νικάκη και το μέλος της τομεακής επιτροπής ΚΚΕ Αιτωλοακαρνανίας Αλέξανδρο Παγώνη.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ξεναγήθηκε στο χώρο των εγκαταστάσεων του γηπέδου του Παναιτωλικού ενώ προηγήθηκε και εποικοδομητική συζήτηση σε θέματα που απασχολούν το σύλλογο και θέματα που αφορούν τον αθλητισμό της περιοχής μας. 

Ο κ.Κουτσούμπας αναφέρθηκε στην επίσκεψή του λέγοντας πως δεν πρόκειται για μια απλή επίσκεψη αλλά για υποχρέωση από την πλευρά του η πραγματοποίηση της συνάντησης αυτής, ενώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη τον ευχαρίστησαν για τη συνάντηση και δεν παρέλειψαν να τονίσουν πως πρόκειται για τον πρώτο αρχηγό κόμματος που επισκέπτεται το Σύλλογο.

 

8299

 

8310

 

8334

 

8344

 

8368

 

8369

 

8374

  

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook