Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20
20 Μαΐου 2022

Πρόεδρος Ερασιτέχνη Παναιτωλικού Π.Στεργίου : Με την ηθική μας δεν θα παίξει κανείς

proedros erasitexni stergiou panagiotisΤι σημαίνει ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ το γνωρίζουν και οι πέτρες. Εμείς ως μέλη του τεράστιου αυτού Συλλόγου είμαστε περήφανοι για το ήθος, την εντιμότητα, την ακεραιότητα και τον διάφανο τρόπο που λειτουργεί, καθιστώντας τον παράδειγμα προς μίμηση. Τη δεύτερη πιο καθαρή ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου ας ψάξουν να την βρουν. Στα 96 χρόνια της ιστορίας του πολλοί αποπειράθηκαν να σπιλώσουν το όνομα του Συλλόγου μας επειδή διέφερε και δεν υπάκουε. Όλοι έφαγαν τα μούτρα τους !


Αυτό θα γίνει και τώρα, με την επιχειρούμενη προσπάθεια να πληγεί η ηθική του Παναιτωλικού. Είναι τεράστια πρόκληση της νοημοσύνης και της φίλαθλης κοινής γνώμης που γνωρίζει πολύ καλά, η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ να κατηγορείται για χειραγώγηση αγώνα, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ !

 

Σε λίγες μέρες τακτικοί δικαστές, που είμαστε βέβαιοι πως τιμούν το λειτούργημά τους, θα κληθούν μέσα από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, να βάλουν κάθε συκοφάντη, κάθε σκευωρό στη θέση του.

 

Ο Παναιτωλικός δεν ζήτησε ποτέ και δεν πρόκειται να ζητήσει τώρα ή στο μέλλον καμία επιείκεια. Δεν προσκύνησε και δεν θα προσκυνήσει κανέναν. Απ' αυτή την υπόθεση μόνο οφέλη θα έχει τελικά. Η απαλλαγή του θα θυμίσει και στον πλέον δύσπιστο αυτό που ξέρουν όλοι : Ο Παναιτωλικός είναι η πιο καθαρή ομάδα της Ελλάδας !! Ψάξτε τη δεύτερη !
 

 

 Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

 

Ο Πρόεδρος

 

Παναγιώτης Στεργίου



 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook