Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20
10 Ιουλίου 2023

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου είχαν την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού. Οι πρόεδροι Γεράσιμος Μπελεβώνης και Παναγιώτης Στεργίου, ο αντιπρόεδρος Θωμάς Σπύρου και τα μέλη Γιώργος Σωτηρόπουλος και Ηλίας Τσιάντης, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τα έργα που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στη μικρή κερκίδα και στο πέταλο του γηπέδου και κατέθεσαν προτάσεις για παρεμβάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν περιμετρικά του γηπέδου, οι οποίες θα αναβαθμίσουν την εικόνα και τη λειτουργία του.

Η μετατροπή της οδού Προυσιωτίσσης σε οδό ήπιας κυκλοφορίας με πεζοδρόμηση, οι παρεμβάσεις στη οδό Βλοχού και στην πλατεία, η δημιουργία θέσεων στάθμευσης, είναι έργα που θα βοηθήσουν ευρύτερα της περιοχή. Για τα παραπάνω έχουν ετοιμαστεί από πλευράς Παναιτωλικού σχετικές μελέτες.
Συζητήθηκε το σημαντικό πρόβλημα στέγασης των αθλοπαιδιών που καλλιεργεί ο Ερασιτεχνικός Σύλλογός μας και η προοπτική κατασκευής μελλοντικά Κλειστού Γυμναστηρίου που θα καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες μιας πόλης με το πληθυσμιακό μέγεθος του Αγρινίου.
Ο κ. Παπαναστασίου άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις και δήλωσε πρόθυμος στην ανάπτυξη της συνεργασίας Δήμου – Παναιτωλικού για την υλοποίηση των έργων και κάθε άλλη πρωτοβουλία που θα βοηθήσει τον αθλητισμό.



 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook