Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20
21 Ιουλίου 2023

Δελτίο τύπου

Η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών που απέρριψε την αίτηση ακυρώσεως της έκπτωτης διοίκησης Παπαχρήστου, δικαιώνει οριστικά και τελεσίδικα τον πολύμηνο αγώνα που έδωσαν τα Σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας, κόντρα στις μεθοδεύσεις που έγιναν για να παραμείνουν συγκεκριμένα πρόσωπα στις καρέκλες της ΕΠΣΑ.
Ταυτόχρονα ξεσκεπάζει τα δόλια σχέδια όσων οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο στον «γκρεμό», για να εξυπηρετηθούν προσωπικά τους συμφέροντα και να ισχυροποιηθούν οι σχέσεις εξάρτησης με κέντρα ή παράκεντρα εξουσίας.
Η δικαιοσύνη με την τελεσίδικη απόφασή της έκλεισε οριστικά την πόρτα σε όσους λυμαίνονται την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας, εξυπηρετώντας ιδιοτελείς σκοπούς και ουσιαστικά διατάσσει καθαρές εκλογές με τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών και την πιστή τήρηση των Νόμων.

Με την απόφαση αυτή από σήμερα μπαίνουμε στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Οφείλουν ΟΛΑ τα ενεργά Σωματεία να αναλάβουν δράση. Και εκείνα που η διοίκηση Παπαχρήστου ξεγέλασε για υφαρπαγή ψήφων και εκείνα που ενωμένα έδωσαν στη μάχη της αντίστασης στην επιχειρούμενη άλωση του ποδοσφαίρου μας, τα οποία αισθάνονται την ικανοποίηση της δικαίωσης του αγώνα τους.

Παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές, φίλαθλοι και όλοι οι εμπλεκόμενοι με διάθεση προσφοράς και ανιδιοτέλεια, οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα για να ξαναφτιάξουμε απ’ την αρχή το ποδόσφαιρο, σε σωστές, υγιείς και στιβαρές βάσεις. Για να αρχίσει να δημιουργείται ξανά προοπτική για το ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας.

 

Στις εκλογές που θα γίνουν πρέπει να μπουν στην πρώτη γραμμή άνθρωποι με ηθική, όραμα, διάθεση για δουλειά και προσφορά. Άνθρωποι με γνώση, τόλμη και αποφασιστικότητα, στοιχεία απαραίτητα για την επόμενη ημέρα.

Η συγκρότηση μιας ισχυρής παράταξης που θα καταστρώσει και (κυρίως) θα εφαρμόσει ένα βιώσιμο πλάνο ανασύνταξης – ανάπτυξης του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, αποτελεί την κορυφαία ανάγκη μετά την «καμένη γη» που άφησε πίσω της η προηγούμενη διοίκηση, των αποκλεισμών, των μεθοδεύσεων, των συναλλαγών και (εν τέλει) της σήψης και παρακμής.

  

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook