Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20

98 Χρόνια ο Παναιτωλικός Γυμναστικός Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος γράφει την δική του ιστορία στο ταξίδι του στον χρόνο!!

 

Αθλητισμος -Παιδεία - Αξιοπρέπεια.. έννοιες που είναι ταυτόσημες με αυτά που πρεσβεύουμε

Το ταξίδι συνεχίζεται !!!

Χρόνια πολλά στον σύλλογο της καρδιάς μας.!!!

 

Διαβάστε περισσότερα...

Η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού είναι συγκλονισμένη και πενθεί για την απώλεια του μόλις 23 ετών Νικήτα Σεραφείμ Λίτσιου ο οποίος έφυγε ξαγνικά από τη ζωή το περασμένο Σάββατο. Ο 23χρονος Νικήτας υπήρξε βοηθός προπονητή στα τμήματα υποδομών καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ερασιτέχνης Παναιτωλικός εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τεμεκονίδη. Αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα του συλλόγου τη δεκαετία 1956-1966 και ήταν στο πλευρό της έως τις τελευταίες ημέρες της ζωής του. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

 

Διαβάστε περισσότερα...

Η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παντελή Κιτσάκη ο οποίος απεβίωσε το Σάββατο σε ηλικία 77 ετών. Ο γνωστός δικηγόρος διετέλεσε διοικητικός παράγοντας στον σύλλογό μας και υπήρξε δραστήριο μέλος του.

Διαβάστε περισσότερα...

Στις 21 και 22 Οκτωβρίου διοργανώθηκε με επιτυχία στην πόλη μας ο 15ος Ημιμαραθώνιος "Μιχάλης Κούσης", μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση που τιμά τον κορυφαίο Έλληνα μαραθωνοδρόμο, με τον Παναιτωλικό να δίνει το παρόν για μια ακόμη χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 18

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook