Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20

Η 49η επέτειος του Πολυτεχνείου βρίσκει την κοινωνία σε ενεργειακό, οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο. Άρα το μήνυμα του Πολυτεχνείου είναι επίκαιρο όσο ποτέ.
Αποτελεί κορυφαίο παράδειγμα, ότι η Δημοκρατία και η κοινωνική Δικαιοσύνη δεν αποτελούν αυτονόητα κεκτημένα, αλλά απαιτείται ενότητα και αγώνας για την διατήρησή τους.
Ως σύλλογος,αποδίδοντας φόρο τιμής στους πεσόντες και στους αγωνιστές του «Πολυτεχνείου», διατηρούμε ζωντανό το παράδειγμά τους για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και των δικαιωμάτων του λαού.
Ο Γενικός Γραμματέας
Τσιάντης Ηλίας

 

Διαβάστε περισσότερα...

Hmimarathonios05Το παρόν έδωσαν για άλλη μια χρονιά αθλήτριες από τις ακαδημίες πετοσφαίρισης του Παναιτωλικού στον 14ο Ημιμαραθώνιο "Μιχάλης Κούσης" την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2023. Με την παρουσία των προπονητών και των εφόρων του τμήματος, οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην ευχάριστη αυτή αθλητική δραστηριότητα που αποτελεί εδώ και 14 χρόνια έναν σημαντικό θεσμό για την πόλη του Αγρινίου.

Διαβάστε περισσότερα...

IMG 20221022 174940199«Γέμισε» η πλατεία έξω από το γήπεδο του Παναιτωλικού με την παρουσία των ακαδημιών πετοσφαίρισης του συλλόγου, πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, το απόγευμα του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου.
Από τις 5 έως και τις 7 το απόγευμα, οι αθλήτριες των ακαδημιών βόλευ του ερασιτέχνη Παναιτωλικού, έδωσαν το παρόν και σε συνεργασία με τους προπονητές και τους εφόρους του τμήματος παρουσίασαν ένα ευχάριστο αθλητικό θέαμα. 
Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Παναιτωλικού ευχαριστούν τις αθλήτριες, τους προπονητές και τους εφόρους του τμήματος πετοσφαίρισης για την όμορφη αυτή διοργάνωση και εύχεται σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά.

Διαβάστε περισσότερα...

NEO SIMA PANETOLIKOSΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για τις ακαδημίες του από αύριο Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022.

Τα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου μας απευθύνονται σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου με στόχο τη σύνδεση αυτών των ηλικιών με τον αθλητισμό και τη δημιουργία τμημάτων υποδομής.

Έλα κι εσύ στην μεγάλη οικογένεια του Παναιτωλικού !!

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Σωματείου Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 18:00 -21:00, Τηλ.: 26410 52898, info@panetolikosac.gr και στους προπονητές του Συλλόγου μας :

Διαβάστε περισσότερα...

NEO SIMA PANETOLIKOSΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σωτήρη Καρποδίνη ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Σωτήρης Καρποδίνης ήταν ένας εκ των μακροβιότερων προπονητών του συλλόγου μας τις δεκαετίες του ’60 και του ’80. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Διαβάστε περισσότερα...

Θέατρο σκιών......


20 Ιουνίου 2022

NEO SIMA PANETOLIKOSΔωρεάν σεμινάριο «μαγειρικής» είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα Σωματεία που βρέθηκαν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Ο πρόεδρος Τάκης Παπαχρήστος και οι συνεργάτες του

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 15

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook