Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20
22 Οκτωβρίου 2023

Βράβευση για αθλήτρια του Παναιτωλικού και συμμετοχή του συλλόγου στον Ημιμαραθώνιο Μιχάλης Κούσης

Στις 21 και 22 Οκτωβρίου διοργανώθηκε με επιτυχία στην πόλη μας ο 15ος Ημιμαραθώνιος "Μιχάλης Κούσης", μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση που τιμά τον κορυφαίο Έλληνα μαραθωνοδρόμο, με τον Παναιτωλικό να δίνει το παρόν για μια ακόμη χρονιά.

Το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Αγρινίου μετά τα αποκαλυπτήρια της προτομής του σπουδαίου μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση, ακολούθησε η Γιορτή του Αθλητή, όπου ανάμεσα στους αθλητές και τις αθλήτριες της πόλης μας βραβεύτηκε και η αθλήτρια του τμήματος ελληνορωμαϊκής πάλης του Παναιτωλικού Δέσποινα Μαλεσιάδα, η οποία είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παγκορασίδων U15 τον Μάϊο του 2022 στα Τρίκαλα (βλ. εδώ).

 

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου με την παρουσία των προπονητών και των εφόρων του τμήματος, οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην ευχάριστη αυτή αθλητική δραστηριότητα που αποτελεί εδώ και 15 χρόνια έναν σημαντικό θεσμό για την πόλη του Αγρινίου και να τρέξουν στα 1.000μ του παιδικού αγώνα στην κεντρική πλατεία της πόλης.



 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook