Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ.
Slidenew20
24 Οκτωβρίου 2015

Η συνέντευξη τύπου του ερασιτέχνη Παναιτωλικού για την παρουσίαση των τμημάτων και των μεταγραφών

Τα τμήματα Ελληνορωμαϊκής Πάλης, Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης και Καλαθοσφαίρισης καθώς και τις μεταγραφές για την αγωνιστική περίοδο 2015 -2016, παρουσίασε η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναιτωλικού χτες το βράδυ στην αίθουσα τύπου που χρησιμοποιεί η ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο.


IMG 1542

IMG 1541

 

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Παναγιώτης Στεργίου αναφέρθηκε σε όλα τα τμήματα ξεχωριστά, τις συμμετοχές του κάθε τμήματος στα πρωταθλήματα :

[Ελληνορωμαϊκή Πάλη σε πανελλήνια πρωταθλήματα - προπονητής Γιάννης Θεοδωρόπουλος
Πετοσφαίριση στο πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΕ - προπονήτριες Στάλω Νικολάου, Αφροδίτη Περιβόλα
Χειροσφαίριση Γυναικών στην Α2 εθνική κατηγορία - προπονητής Γιώργος Ραμμόπουλος, και η Καλαθοσφαίριση στα τοπικά Μίνι 2003, Παιδικό, Εφήβων και Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ η ομάδα ανδρών - προπονητής Θανάσης Παπαθανασόπουλος, και
τα τμήματα ποδοσφαίρου τα οποία λειτουργεί η ΠΑΕ]

« Στις ακαδημίες γίνεται μια πολλή σημαντική δουλειά από έμπειρους προπονητές, μέλημα της διοίκησης είναι να υπάρχει υλικοτεχνική υποδομή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και όλα τα τμήματα που αριθμούν περισσότερους από 250 αθλητές, να λειτουργούν με αξιοπρέπεια," ανέφερε ο κ. Στεργίου. Στη συνέχεια ανακοίνωσε πέντε συνολικά μεταγραφές στο τμήμα χάντμπολ, συγκεκριμένα τη Δώρα Ευμορφίδου, την Κωνσταντίνα Λουμπαρδιά, την Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου, τη Μαρίτα Καγγελάρη και την Εβελίνα Παύλου, αλλά και την επιστροφή στην ομάδα της Ελευθερίας Κραμποκούκη.

 

IMG 1553

Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Νικόλαος Γκρίζης, ο οποίος ευχήθηκε στο σωματείο μας καλή αγωνιστική χρονιά, και αναφέρθηκε στις υποδομές της πόλης μας και στην προσπάθεια του Δήμου Αγρινίου να παρέχει χώρους στα τμήματα όλων των συλλόγων της περιοχής, μέσα σε πολύ δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. «Ως δημοτική αρχή θέσαμε στόχο να τελειώσει το κλειστό στην αερογέφυρα« , είπε ο κ. Γκρίζης, «το οποίο δε θα λύσει τα προβλήματα στην πόλη μας αλλά θα κάνει πιο ανεκτές τις καταστάσεις και μέχρι τις αρχές του 2016 πιστεύουμε να έχει ολοκληρωθεί ».

 

IMG 1557

Ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου κ. Ηλίας Τσιάντης αναφέρθηκε στη στήριξη της ομάδας και τους χορηγούς και τόνισε πως χορηγοί του Παναιτωλικού είναι η Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, ο Δήμος Αγρινίου, τα Μέλη του συλλόγου και επαγγελματίες της πόλης. Για την Π.Α.Ε. αναφέρθηκε στη συνολική της στήριξη, ενώ για το Δήμο στην προσπάθεια που κάνει για την εξασφάλιση χώρων για να προπονούνται τόσο τα τμήματα του συλλόγου του Παναιτωλικού όσο και όλων των σωματείων. Αναφέρθηκε και στα θέματα των υποδομών και ότι πρέπει να δοθεί μεγάλη βαρύτητα στο θέμα αυτό καθώς το έχουν ανάγκη όλες οι ομάδες που έχουν αγωνιστικά τμήματα και ανεβαίνουν επίπεδο, φέρνοντας και το παράδειγμα του Α.Ο. Αγρινίου που βρίσκεται στη Β΄ Εθνική Κατηγορία του μπάσκετ.

 

IMG 1587

Στη συνέχεια, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και έφορος του τμήματος καλαθοσφαίρισης, κ. Σπύρος Μαυρομάτης, μίλησε για τα τμήματα του μπάσκετ, καθώς ο προπονητής κ. Θανάσης Παπαθανασόπουλος είχε προπόνηση στο εφηβικό τμήμα, το οποίο το απόγευμα του Σαββάτου αντιμετωπίζει τον Χαρίλαο Τρικούπη σε έναν σημαντικό αγώνα στο ΔΑΚ Αγρινίου. Ο κ. Μαυρομάτης τόνισε πως στόχος του συλλόγου είναι η στήριξη των ακαδημιών και η ανάδειξη νέων ταλαντούχων αθλητών. " Έχουμε μια δυνατή ομάδα στο εφηβικό," είπε ο κ. Μαυρομάτης " με παιδιά με ταλέντο και όρεξη για μπάσκετ, τα οποία επανδρώνουν και την αντρική ομάδα που στόχος της είναι η άνοδος."
Νέες μεταγραφές οι Μιχάλης Παύλος, Σταθόπουλος Βασίλης, Πιστιόλης Χρήστος, Σταθόπουλος Πολύκαρπος, που θα συνεργαστούν με τους επίσης ταλαντούχους αθλητές μας της ομάδος ανδρών.

 

IMG 1563
Για το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Παναιτωλικού μίλησε και ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Ραμμόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Α1 Εθνική Κατηγορία, και πως η ομάδα του θα συμμετάσχει και στο Κύπελλο Ελλάδος. Αναφέρθηκε επίσης και στην σημαντική συνεργασία του με τον βοηθό της ομάδος Κώστα Καλλιακμάνη και στη νέα συνεργασία με την Γενική Αρχηγό Μάρθα Κωστοπούλου.

IMG 1590

Σε ερωτήσεις που έγιναν ο πρόεδρος κ. Στεργίου μίλησε ακόμα για τα μέλη του Παναιτωλικού που με τη συνδρομή τους ενισχύουν τον σύλλογο καθώς και την ανάγκη εγγραφής νέων μελών, για τα έσοδα και τα έξοδα του συλλόγου, τη σημαντική υποστήριξη που δέχεται ο σύλλογος από φίλους του Παναιτωλικού οι οποίοι πέραν της οικονομικής ενίσχυσης παρέχουν και άλλα πράγματα στον σύλλογο, ενώ αποκάλυψε ακόμη ότι ο ερασιτέχνης Παναιτωλικός ετοιμάζεται την επόμενη χρονιά να επαναλειτουργήσει το ανδρικό τμήμα χάντμπολ και να «δραστηριοποιήσει» και πάλι τον φιλεκπαιδευτικό χαρακτήρα που έχει ιστορικά ο Σύλλογος.
Σε ερωτήσεις που δέχτηκε και για τις σχέσεις με την Π.Α.Ε. τόνισε πως είναι άριστες και πως στο παρελθόν το "πάγωμα" το οποίο εμφανίζονταν, δεν ήταν ακριβώς όπως παρουσιάζονταν, με τον κ. Αλέκο Σύρμο - τον εκπρόσωπο του ερασιτέχνη στην ΠΑΕ - να κάνει λόγο για δημοσιεύματα που δημιούργησαν εντυπώσεις, χωρίς να υπάρχει θέμα, από καμία πλευρά.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού τέλος ευχαρίστησε την Π.Α.Ε. Παναιτωλικός για την πολύτιμη στήριξη προς τον Ερασιτέχνη, τους χορηγούς και τους φίλους του Παναιτωλικού καθώς και τον αντιδήμαρχο κο Ν. Γκρίζη για την παρουσία του και τα καλά του λόγια, και ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά στο σωματείο μας αλλά και σε όλα τα σωματεία της περιοχής.



 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Προυσιωτίσσης 15, Αγρίνιο 301 32 [Γήπεδο Παναιτωλικού] Τηλ-Φαξ.: 26410 52898

W : www.panetolikosac.gr  E-mail : info@panetolikosac.gr

Copyright © 2021-2022 

ΙΗ16  Logo Facebook